Dynamo-_Hjemmeside.jpg

Dynamo er en accelerator og et kontorfællesskab på Motorfabrikken Marstal (i den søndre ende af fabriksbygningen), der huser maritime virksomheder, fostrer maritim nytænkning og iværksætterånd samt bidrager med konkrete løsninger til fremtidens maritime branche.

På Dynamo arbejder maritime start-ups, etablerede maritime virksomheder, talentfulde unge og digitale nomader side om side i et inspirerende miljø med mulighed for sparring og samarbejde. 

 

DYNAMO KONTORFÆLLESSKAB

- For maritime start-ups og etablerede virksomheder

Kontorfællesskabet er gennemsyret af Motorfabrikkens maritime DNA og ånd. Her samler vi, inspirerer og skaber gunstige rammer og netværk for kontorfællesskabets medlemmer.

Læs mere her, og søg om plads i kontorfællesskabet!

 

DYNAMO STARTUP

- For dig med en virksomhedsidé, som har lyst til at realisere din idé og starte selv!

Programmet er skræddersyet til at hjælpe fokuserede, spæde erhvervsinitiativer fra idé til marked på 16 uger. 

 

Dynamo Innovation

- For dig med en virksomhed, der trænger til et innovationstjek og -løft!

Programmet er skræddersyet til at hjælpe virksomheder og virksomhedsejere med et innovationstjek, der kortlægger potentielle nye forretningsområder, -markeder og –potentialer på 16 uger.

 

Dynamo TALENT

- Forbinder talenter fra hele verden, som gerne vil udveksle idéer, problemløse, fostre nye initiativer og være foregangspersoner for positiv forandring!

Programmet henvender sig særligt til elever og studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser, men du er også meget velkommen til at søge, hvis du er autodidakt nørd med gode idéer og relevante skills.

Dynamo - det maritime iværksætterhus - er støttet med midler fra FLAG

Læs mere om FLAG og udvikling af landdistrikterne her:
https://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020_da

LEADER.jpg
FLAG_foelgelogoer_1_dk.png
FLAG_foelgelogoer_1_eng.png