Hjemstavnskærlighed ruster aldrig

Ærø er verdens bedste sted. Vi er alle tre født og opvokset her, og hvert år slæber vi venner og kolleger med hjem for at dele skønheden og den helt særlige stemning, der sænker sig, når man afmønstrer færgen. Den hjemstavnskærlighed dyrker vi bl.a. også i vores bestyrelsesarbejde i Ærøforeningen i København.

Vi er udprægede projektmennesker, som hver især har vidunderligt forgrenede netværk i alle tænkelige brancher. Og så elsker vi at få folk til at mødes på tværs af generationer, geografi og fagligheder.

Derfor er det såre logisk, at vi har anskaffet os 711 m2 mursten og maskiner og muligheder midt på Marstal Havn. Vi købte bygningen for 1000 kr. 26. januar 2017.

Nina Rydahl Andersen, Lone Søndergaard og Julie Skaar. (Foto: Andrea Bisgaard)

Nina Rydahl Andersen, Lone Søndergaard og Julie Skaar. (Foto: Andrea Bisgaard)

Lone Søndergaard

(f. 1963) Afdelingsjordemoder på Rigshospitalet. Har hus i Marstal og lejlighed i København.
Far var sømand og bonusfar er "Motormanden" Helge, som hjælper os på fabrikken.
Aktiv gennem flere år i Øerne på Folkemøde og modtog i 2015 Fællesskabsprisen.

Julie Skaar

(f. 1985) Iværksætter og driver bl.a. Copenhagen Innovation and Entrepreneurship Centre som arbejder med innovation og entreprenørskab i en uddannelsesmæssig kontekst. Far og bedstefædre var alle sømænd. Har ligeledes være aktiv i Øerne på Folkemøde, og arbejder nu på at skabe en vinter-kunstfestival i det Sydfynske øhav.

Nina Rydahl Andersen

(f. 1985) Tilrettelægger på Danmarks Radio. Forældre drev Ebbes Bådebyggeri på Marstal Havn i knapt 40 år. Har primært tilrettelagt kulturprogrammer, senest arkitekturserien "Fantastiske Forvandlinger" med Ane Cortzen på DR K.